Kars’ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları Sürüyor

Kars’ta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanlığı ve 24. Dönem Kars Milletvekili Yunus Kılıç ile beraber Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve beraberindeki AK Parti heyeti Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve Referandum Çalışmaları kapsamında Kars Merkeze bağlı köy ziyaretleri, esnaf ziyareti ve mahalle toplantıları yaparak 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, 'evet' oyu istediler.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum çalışmalarına Kars merkezde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi (Evet) bürosunu ziyaret ederek başlayan Milletvekili Beyribey ve AK Parti heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Köy ziyaretleri yapan Milletvekili Beyribey ve AK Parti heyeti Karaçoban, Hasçiftlik, Çakmak, Yücelen, Mezra, Boğazköy, Alçılı ve Çamurlu köylerini ziyaret etti.

Ardından esnaf ziyareti yapan Milletvekili Beyribey esnaflardan 16 Nisan’da neden ‘Evet’ demeleri gerektiğini anlatarak desteklerini istedi.

Akşam saatlerinde Şehitler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Beyribey, 'Evet' için destek istedi.

AK Parti Gençlik Kolları ise İstasyon, Fevzi Çakmak, Sukapı ve Yeni Mahalle de Başbakan Binali Yıldırım’ın genç seçmenler için isimlerine özel bizzat kaleme aldığı mektupları sahiplerine ulaştırarak genç seçmelerden referandumda ‘Evet’ oyu kullanmalarını istedi.       

kars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(1).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(2).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(3).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(4).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(5).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(6).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(7).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(8).jpgkars’ta-cumhurbaskanligi-hukumet-sistemi-ve-referandum-calismalari-suruyor-(9).jpg                 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler