Kars'ta Davutoğlu Sevdası!

Kars'ta Davutoğlu Sevdası!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kars'taki mitinginde sevgi seli aktı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Seçimlere kısa bir süre kala seçim hazırlıkları sürerken, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugünkü durağı Kars'ta 7'den 70'e binlerce Karslı kucak açtı. 

Miting alanının dar olması nedeniyle Başbakan Davutoğlu'nu daha iyi görmek isteyen bazı Karslılar kendilerince çözüm üretmek zorunda kaldılar. Düzenlenen mitingin mesai saatine denk gelmesi nedeniyle bazı memurlar pencereye çıkarken, bazı işçiler ise yine minti pencereden izleyerek, Başbakan Davutoğlu'na olan sevgilerini gösterdiler.

Cumhuriyet Meydanının yanında bulunan Atatürk Ortaokulu öğrencileri ise, her tenefüs zili çaldığında Başbakan Davutoğlu görmek için demir bariyerlere gelerek sevgilerini gösterdiler. 

karsta-davutoglu-sevdasi!-(1).jpg

karsta-davutoglu-sevdasi!-(16).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(4).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(5).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(6).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(8).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(9).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(10).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(11).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(14).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(9)-001.jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(15).jpg

karsta-davutoglu-sevdasi!-(13).jpgkarsta-davutoglu-sevdasi!-(7)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler