Kars’ta dezenfektan firmasından örnek davranış

Kars’ta dezenfektan firmasından örnek davranış

Kars’ta özel bir dezenfektan firmasından polis uygulama noktalarına ücretsiz hizmet.

Volkan KARABAĞ

Koronavirüs ile mücadele kapsamında; 81 ilde 29 Nisan 2021 tarihinde başlayan ve 17 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan tam kapanma nedeniyle bir dizi tedbirler alınırken illerde belediyeler ve özel firmalar cadde ve iş yerlerinde virüse karşı dezenfektan çalışmalarını da sürdürüyor.

Kars’ta da koronavirüs salgını ile mücadelede önemli çalışma yürüten özel bir dezenfektan firması aldığı kararla tam kapanma süresinde şehrin güven ve asayişini sağlayan emniyet teşkilatına ücretsiz hizmet verdi. Firma bugün şehrin giriş ve çıkış yollarında görev yapan emniyet güçlerinin sabit noktalarında dezenfektan çalışmaları yaptı.

Polis noktalarında yürüttüğü çalışma ile ilgili açıklama yapan Firma Yetkilisi Bülent Ertaş; “Pandemi sürecinde büyük görev üstlenen Kars İl Emniyet Müdürlüğü personelinin özverili hizmetine bizler de bir nebze olsa destek olmak istedik. Bugün şehrimizin güven ve asayişinden sorumlu olan güvenlik güçlerimizin nokta olarak adlandırılan yerlerde onların daha sağlıklı hizmet vermeleri adına dezenfektan çalışması yaptık. Buradan belirtmek isterim; firmamız pandemi sürecinde her zaman bu hizmetimizi güvenlik güçlerine ücretsiz olarak devam ettirecektir.” dedi.

kars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(2)-001.jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(3)-001.jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(4).jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(5).jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(6).jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(7).jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(1).jpgkars’ta-dezenfektan-firmasindan-ornek-davranis-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler