Kars’ta düz kontak yaparak otomobil çalan hırsızlar yakalandı

Kars’ta düz kontak yaparak otomobil çalan hırsızlar yakalandı

Kars Emniyet Müdürlüğü eş zamanlı yaptığı operasyonda Kars Merkezde çalınan otomobili hırsız şüphelisi şahıslarla birlikte yakaladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri geçtiğimiz gün gece geç saatlerde Kars Fevzi Çakmak Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde park halinde bulunan Renault Toros Marka aracın düz kontak yapılmak suretiyle çalındığı ihbarını aldı. Olay ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri yapmış oldukları detaylı çalışmalar sonucu oto hırsızlığı olayını gerçekleştiren şahısların oto elektrikçide çalışan 2 kişi olduğunu tespit etti. Açık kimlik ve adres bilgileri tespit edilen şüpheliler yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucu çalıntı oto ile birlikte aynı gün yakalandı. Şahıslar adli mercilere sevk edilirken olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın mal ve can güvenliğinin teminatı olan Polisimizin bu tür asayişin bozulmasına yönelik olaylara karşı mücadelesi özverili ve kararlı bir şekilde devam edecektir.” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler