Kars'ta Elektik Kesintisi

Kars'ta Elektik Kesintisi

Kars'ın Sarıkamış ve Digor İlçelerinde arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışması nedeniyle kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Kayak merkezine ait trafo ve tesisin bakım onarım çalışmalarından dolayı 19/11/2017 tarihi ve 09:00 - 13:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Sarıkamış Kayak merkezi ve oteller bölgesi.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Yayıklı köyün mevkiinde bulunan yatırım tesislerinin devreye alınmasıçalışmalarından dolayı 19/11/2017 tarihinde ve 09:00 – 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi  yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Asboğa köy, Yayıklı Köy, Yağbasan Köy, Çatak köy, Turkcell baz istasyonu,  Avea baz istasyonu ve Botaş.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Digor İlçesi Dağpınar Köyün mevkiinde Karayolların yol yapımı çalışmaları nedeni ile yeni direk dekimi çalışmalarından dolayı 20/11/2017 tarihi ve 09:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Saklıca Köy, Saklıca Röle ve Türkcell Baz İstasyonu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler