Kars'ta Elektik Kesintisi

Kars'ta Elektik Kesintisi

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışması kapsamında Kars'ta kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli  Merkez İlçesi Subatan köy şebekesi yapım işinden dolayı 05/04/2018 tarinde ve 08:00-09:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler;  Hacıveli köyü, bulanık köyü, subatan 4. Hudut jandarma komutanlığı, jandarma hava radar istasyonu, avea, turkcell, vodafone baz istasyonları, Mehmet erben un değirmeni.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli  Sarıkamış İlçesi Yağbasan köy şebekesi yapım işinden dolayı 05/04/2018 tarinde ve 08:00-09:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Çatak köyü ve Asbuğa köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli  Sarıkamış İlçesi Yağbasan köy şebekesi yapım işinden dolayı 05/04/2018 tarinde ve 08:00-12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Yağbasan köyü, avea baz istasyonu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler