Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars ve Sarıkamış'ta arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları kapsamında kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Merkez İlçesinde yapılacak bakım onarım çalışmasından dolayı 27/05/2017 tarihinde ve 10:00 - 12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Ortakapı Mahallesi Kayabaşı Mevkii ve Yusufpaşa Mahallesinin bir kısmı etkilenecektir.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesinde yapılacak kesici değişimi çalışmasından dolayı 27/05/2017 tarihinde ve 14:00 - 16:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Karapınar Köyü, Beşyol Köyü, Turkcell, Türk Telekom, Vodafone Baz İstasyonları, Armutlu Köyü, Başköy, Eşmeçeyır Köyü, Balıklı Köyü, Karaköse Köyü, Çolaklı Köyü, Güllüce Köyü, Hoşgeldi Köyü, Ortakale Köyü, Kayalıboğaz Köyü, Kozan Köyü, Koçoğlu Köyü, Kazıkkaya Köyü, Yellikıran Köyü ve Çardakçatı Köyü etkilenecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler