Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars'ın Digor ve Sarıkamış İlçelerinde arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları kapsamında kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Digor İlçesi Gülhayran KÖK çıkışındaki Enerji Nakil Hattın yatırım tesislerinçalışmalarından dolayı (21-22-23)/06/2017 tarihlerinde ve 09:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Gülhayran Köyü, Mahirbey Köyü, Şatıroğlu Köyü, Yemençayır Köyü, Kırdamı Köyü Turkcell Baz İstasyonu, Yaylaçık Köyü, Başköy, Nebiyurdu Köyü, Gunindi Yaylası, Kers Yaylası, Şirinköy, Akçakale Köyü ve Akyayla Köyü.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Şehithalit KÖK kesici değişimi çalışmalarından dolayı 22/06/2017 tarihlerinde ve 11:00 - 12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Beşyol Köyü, Karapınar Köyü, Çardakçatı Köyü, Armutlu Köyü, Çolaklı Köyü, Turkcell Baz İstasyonu, Vodafone Baz İstasyonu, Avea Baz İstasyonu, Yellikıran Köyü, Kazıkkaya Köyü, Güllüce Köyü, Koçoğlu Köyü, Hoşgeldi Köyü, Kozan Köyü, Kayalıboğaz Köyü, Ortakale Köyü, Başköy, Balıklı Köyü, Eşmeçayır Köyü ve Karakilise Köyü.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler