Kars’ta Elektrikçiler ve Elektronikçilerin Sorunları Ele Alındı

Kars’ta Elektrikçiler ve Elektronikçilerin Sorunları Ele Alındı

Kars Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğü ve Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü yetkilileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Meslek çalışanlarının sorunlarını dile getirerek çözüm önerileri sunmak adına düzenlenen istişare toplantısına ARAS Elektrik Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, İmar Müdürü Tarkan Altun, Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü yetkilileri, oda yöneticileri ve meslekten çok sayıda işveren katıldı.

Düzenlenen istişare toplantısında bir konuşma yapan Kars Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Metin İzkübarlas, Kars Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası eğitim ve istişare ve değerlendirme toplantısını her yıl düzenli olarak yaptıklarını dile getirerek, “Burada Amaç kurum ve kuruluşlarla meslektaşlarımızı bir araya getirerek görüş alış verişinde bulunmak ayrıca birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Siz değerli katılımcıların da fikirlerini alarak bir nebze olsun buradan En güzel fikir bilgi ve tecrübelerden yararlanmaktır. Amacımız budur bunu en güzel bu şekilde yapacağımızı düşünüyorum. Başta ARAS EDAŞ il müdürüne ve diğer çalışanlarına ayrıca teşekkürümü iletmek istiyorum. Çünkü her zaman bizlere her türlü yardımlarını esirgememişlerdir ve bizlere her konuda çok yardımcı olmuşlardır.” dedi.

Mühendislerden de bazı istekleri olduğunu belirten Başkan İzkübarlas, “Özellikle projelerde tüm daire projeleri sanayi çiziliyor, 1+1 ve 2+1 daire projelerinin monafaze olmasını istiyoruz. Zaten yönetmelikte ‘9 KW altında bulunan yerler monofaze olacaktır’ ibaresi vardır.” diye konuştu. 

kars’ta-elektrikciler-ve-elektronikcilerin-sorunlari-ele-alindi-(1).jpgkars’ta-elektrikciler-ve-elektronikcilerin-sorunlari-ele-alindi-(2).jpgkars’ta-elektrikciler-ve-elektronikcilerin-sorunlari-ele-alindi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler