Kars’ta evi yanan aile yardım bekliyor

Kars’ta evi yanan aile yardım bekliyor

13 gün önce evleri yanan 8 nüfuslu aile yardım bekliyor.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Kesikköprü Emcihan Mahallesi 44. Sokak No:42 adresinde 13 gün önce çıkan yangın büyük hasara yol açtı. Yangında evleri ile tüm eşyaları yanan Mehmet ve Hanım Büyükdağ, 6 çocuğu ile birlikte dışarıda ve yanan evde yaşam mücadelesi veriyor.

Yangın sırasında çocuklarının okul kıyafetlerinin de yandığını ve gidecek yerlerinin olmadığını ifade eden Hanım Büyükdağ , “13 gün önce evimizde çıkan yangın nedeniyle tüm eşyalarımız kullanılamaz hale geldi, biz mağduruz. 4 tane öğrencim var ve onların okul kıyafetleri yandı, şuanda yağmur yağıyor, rüzgar esiyor ve biz yanan eve tekrar sığındık. Yetkililer bir rapor tuttu ama bize herhangi bir yardım henüz ulaşmadı. Defalarca Kaymakam, Belediye Başkanı ve Muhtarla ile görüştük ancak olumlu bir sonuç alamadık. 4 çocuğum okula sivil kıyafetlerle gidiyor, arkadaşlarının okul araç ve gereçlerini kullanıyor, lütfen sesimizi duyun.” ifadesini kullandı.

kars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(1).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(2).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(3).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(4).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(5).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(6).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(7).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(9).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(10).jpgkars’ta-evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler