Kars'ta FETÖ/PDY Operasyonu: 5 Gözaltı

Kars'ta FETÖ/PDY Operasyonu: 5 Gözaltı

Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)'ye yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars'ta, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve örgüt mensuplarının yakalanması için Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü irtibatı ve iltisakı olduğu belirlenen 5 kişi tespit edildi. Şahısların tespit edilen adreslerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucu 2 şahıs Sarıkamış'ta, 2 şahıs İl Merkezinde,1 şahıs ise Digor'da olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs saklandıkları adreslerde yakalanarak gerekli adli işlemler yapılmak üzere gözaltına alındı.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemiz güvenliğini tehdit eden terör örgütleri ve örgüt üyelerinin yakalanmalarına yönelik mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte, azim ve kararlıkla devam edecektir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler