Kars'ta  Futbol Turnuvası

Kars'ta Futbol Turnuvası

Kutlu Doğum Haftası münasebeti nedeniyle Kars İl Müftülüğü'nce Futbol Turnuvası düzenlendi

 

Turnuvaya İl Müftülüğüyle beraber 7 ilçe müftülük takımı katıldı. Kağızman Müftülüğü ile Kars Merkez Kuran Kursu finale kaldı. Yapılan final maçında ise Kağızman Müftlülüğü Kars Merkez Kur’an Kursu takımını 7/3’lük bir skorla yenerek il şampiyon oldu.
 
Turnuva sonunda şampiyon olan Kağızman Müftülük Futbol Takımı’na kupayı Kars İl Müftüsü Mehmet Genç takdim etti. Kağızman Müftülük takımının Teknik Direktörü ve Takım Kaptanı Metin Karadeniz yaptığı açıklamada, “Bizlere bu desteği sağlayan ilçe kaymakamımız Sayın Şuayib Gürsoy’a teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. İkinci kez Müftülüğe şampiyonluk kupası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi ve bu kupanın müftülükler arası ilk şampiyonluk kupası olmasının önemini vurguladı.
 
ŞAMPİYONLUK KUPASI YENİ MÜFTÜLÜĞE
İl Müftülüğü Futbol Turnuvası’na katılan ve şampiyon olan Kağızman ilçe Müftülük Futbol takımı oyuncuları Kağızman İlçesine yeni atanan ilçe müftüsü Yakup Belen’e Şampiyonluk Kupası takım kaptanı Metin Karadeniz tarafından Müftü Belen’e “Hoş geldiniz” hediyesi olarak makamında takdim edildi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler