Kars’ta gelenek bozulmadı, spor camiası iftarda buluştu

Kars’ta gelenek bozulmadı, spor camiası iftarda buluştu

Kars’ta, Amatör Spor Kulüp yöneticilerinin katıldığı iftar yemeği düzenledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine, Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat, TFF İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl, ASKF Başkanı Burhan Taş, amatör kulüp yöneticileri, eski sporcular ve davetliler katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinde kulüp yöneticileriyle amatör sporun sorunları hakkında sohbet edilerek bilgi alışverişi yapıldı.

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Taş, davete icabet eden tüm kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Bu akşam burada spor ailesini birlik ve beraberlik içinde görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik böyle devam eder.” dedi.

kars’ta-gelenek-bozulmadi,-spor-camiasi-iftarda-bulustu-(1).jpgkars’ta-gelenek-bozulmadi,-spor-camiasi-iftarda-bulustu-(2).jpgkars’ta-gelenek-bozulmadi,-spor-camiasi-iftarda-bulustu-(3).jpgkars’ta-gelenek-bozulmadi,-spor-camiasi-iftarda-bulustu-(4).jpgkars’ta-gelenek-bozulmadi,-spor-camiasi-iftarda-bulustu-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler