Kars’ta Görülmemiş Uygulama: SERKA Atatürk Caddesini Rehin Aldı!

Kars’ta Görülmemiş Uygulama: SERKA Atatürk Caddesini Rehin Aldı!

Karslı esnaf kendi dükkanının önüne kendi aracını çekemez oldu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

İş yeri kiralarının astronomik rakamlara ulaştığı Kars merkezde bulunan Atatürk Caddesinde esnaf hem işlerinin durgunluğundan hem de Serhat Kalkınma Ajansının yaptığı uygulamadan dolayı perişan.

SERKA yönetimi, hizmet binasının karşısında bulunan iş yerlerinin önündeki asfaltı kazarak demir kazıklar koyarak zincirle birbirine bağladı. İş yeri sahipleri kendi araçlarını bile kendi işyerlerinin önüne park edemiyor. Kaldı ki; gelen müşterilerin bile park yeri olmadığı için bu bölgedeki iş yerleri tercih edilmiyor.

Yönetimin kendi araçları haricinde bir başka aracın park etmesine engel olması çevredeki iş yeri sahipleri ve halk tarafından tepkilere neden oldu. 3 araçlık yeri kendi otoparkı olarak kullanan SERKA’nın bu yaptığı uygulamadan bir an önce vazgeçmesini isteyen iş yeri sahipleri Vali Rahmi Doğan’dan konunun takipçisi olmasını istediler.

kars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(1).jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(2)-001.jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(3)-001.jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(4)-001.jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(5).jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(6).jpgkars’ta-gorulmemis-uygulama-serka-ataturk-caddesini-rehin-aldi!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler