Kars'ta Güvenlik Güçlerinden Kaçan Araçtan Kaçak Sigara Çıktı

Kars'ta Güvenlik Güçlerinden Kaçan Araçtan Kaçak Sigara Çıktı

Digor’da yol kontrolü yapan güvenlik güçlerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan araç, ‘lastik patlatan’ ile lastikleri patlatılarak durduruldu. Durdurulan aracın sürücüsü olay yerinden kaçarken, araçtan kaçak sigara çıktı.

Kars’ın Digor İlçesi’nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Sorguçkavak Jandarma Karakolu ekiplerinin ortakalaşa Digor Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yaptıkları yol uygulama kontrolleri sırasında, Iğdır’dan Kars’a seyirhalindeki araç güvenlik güçlerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Ancak güvenlik güçlerinin Lastik patlatan ile lastiklerini patlattığı araç, 200 metre uzaklıkta park halinde bulundu.

İçerisinde sürücüsü bulunmayan araçta, güvenlik güçlerinin yapmış olduğu aramada, çeşitli markalarda toplam 915 karton kaçak sigara ele geçirldi.

Ele geçirlen sigaralar, Gümrük Muhafaza Müdrülüğü’ne teslim e edilmek üzere Sorguçkavak Jandarma Karakol Komutanlığı’nda muhafaza altına alındı.

Öte yandan aracını bırakarak kaçan şüpheli T.Ç. ise ulaşılan telefonu ile aranmak suretiyle karakola çağırıldı. T.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. iha

Önceki ve Sonraki Haberler