Kars'ta Haftalık Spor Programı

Kars'ta Haftalık Spor Programı

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI MÜSABAKALARI YAPILDI…

Kars'ta Haftalık Spor Programı

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI MÜSABAKALARI YAPILDI…

08-09 Mart 2014  tarihleri arası Halk Oyunları müsabakaları  İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında Yapıldı. Halk Oyunları Geleneksel Düzenlemesiz Minikler kategorisinde Kars Belediye Spor Kulübü,Yıldızlar kategorisinde Kafkas gençlik Spor Kulübü, Gençler Kategorisinde Yücelen  Kars  Spor Kulübü ,Büyükler Kategorisinde Kars Gençlik Spor Kulübü 1. Olmuştur.

Halk Oyunlar Geleneksel Düzenlemeli Minikler kategorisinde  Kars gençlik Spor Kulübü, Yıldızlar  kategorisinde Kars Polis Gücü Spor Kulübü, Gençler Kategorisinde Kars Gençlik Spor kulübü ,Büyükler Kategorisi de Kars Gençlik Spor Kulübü 1. Olmuştur.

GENÇLİK HİZMETLERİ SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI...

İl Müdürümüz Sayın Gürsel POLAT 8 Mart  Dünya Kadınlar günü  Münasebetiyle yaptığı konuşmada ''Huzurlu bir aile, mutlu nesillerin yetişmesinde en önemli faktördür. Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır, sevgidir ve erdemdir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekiyor. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz baştacı kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir, bilinçlenme ve dayanışma günü olan “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlarım.

Badminton Anadolu Yıldızlar ligi müsabakalarında dereceye giren sporcular il müdürümüz Gürsel Polat’ı makamında ziyaret etti…

21-23 Şubat tarihleri arasında Iğdır İli’nde düzenlenen ANALİG Badminton müsabakalarında dereceye giren sporcular ve Antrenörleri ile birlikte  İl müdürümüz Gürsel Polatı ziyaret etti.

Sporcularla sohbet eden Gürsel Polat oyuncuları başarılarında dolayı tebrik etti  ve sporun faydalarını anlatarak her türlü maddi manevi destekte bulunacaklarını belirtti.

ANALİG

Badminton

Analig Badminton Grup yarı final Müsabakaları 14-15 Mart 2014 tarihleri arasında Şırnak İlinde Yapılacaktır.İlimizden  5 Sporcu 1 Antrenör ve 1 İdareci katılacaktır.

Atletizm

Analig  Atletizm Müsabakaları 15-16 Mart 2014 tarihleri arasında  Ağrı İlinde Yapılacaktır. İlimizden 17 Sporcu ve 2 Antrenör  Katılacaktır.

KAYAK  ALP DİSİPLİNİ MÜSABAKALARI

05-07 Mart 2014 Tarihleri arasında  Erzurum İlinde Yapılan Alp Disiplini Büyük Genç 1. Etap Yarışmasında  Büyük  Erkeklerde Levent Taş 1. Ci Olmuşturİbrahim Yıldırım 3. Olmuştur.Büyük bayanlarda Dilan İşçi 2. Olmuştur.

Kayak Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan  Snowboard Türkiye şampiyonası  12-13   Mart 2014  Tarihinde Erzurum Palandöken de yapılacaktır.1 İdareci,2 Antrenör, 1 Mekan İşyeri ve 17 Sporcu katılacaktır.

 Kayak Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini 1. Ve 2. Etap  Çocuk 1 ve Çocuk 2 Müsabakaları 13-14 Mart 2014   tarihin de Erzurum Konaklı’da  Yapılacaktır. 1 İdareci, 2 Antrenör  1 Mekan İsyeri ve 20 Sporcu katılacaktır.

OKUL SPORLARI

Voleybol

Voleybol Küçük Kızlar

Milli eğitim Bakanlığı  ve  Spor Genel müdürlüğü arasında İmzalanan  protokol gereği Okul Sporları Küçük Kızlar Voleybol Müsabakaları 13-16  Mart 2014  Tarihleri Artvin  İlinde Yapılacaktır. İlimizden Mustafa Yalçın  OrtA Okulu 1 İdareci 1 Antrenör ve 10 Sporcu İle İlimizi Temsil edecektir.

Voleybol Küçük Erkekler

Milli eğitim Bakanlığı  ve  Spor Genel müdürlüğü arasında İmzalanan  protokol gereği Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol Grup Müsabakaları 13-16  Mart 2014 Tarihleri Arasında  Artvin İlinde Şehit Refik Cesur  Yatılı Bölge Okulu 1 İdareci , 1Antrenör ve 10 Sporcu İle İlimizi Temsil edecektir.

FUTSAL MÜSABAKALARI…

Okul sporları Yıldızlar  Futsal Müsabakları 11-13  Mart 2014 Tarihleri arasında  Rize İlinde yapılacaktır.Müsabakalara Kızlarda Atatürk Orta Okulu  Erkeklerde İse  Susuz 75. Yıl İncesu Orta Okulu Katılacaktır.

Halk Oyunları

Halk oyunları okul sporları müsabakaları 12-13 Mart 2014 tarihleri arasında İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında Yapılacaktır.

Masa Tenisi

15.17  Mart 2014  Tarihleri arasında Yıldızlar Grup Masa Tenisi okul sporları Müsabakaları Aytemiz Spor ve sergi sarayında Yapılacaktır. Müsabakaya 16 İl katılacaktır…

Grekoromen Müsabakaları…

04-09 Tarihleri arasında Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası Müsabakaları Bursa İlimizde Yapılmıştır.İlimizden 8 Sporcu katılmıştır.Sporcularımızdan Muhammed Çiçek Türkiye 7. si olmuştur.

KAĞIZMAN SPOR SALONU  HİZMETE AÇILDI…

Milli savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kars Millet vekilleri Ahmet Arslan ,Yunus Kılıç Kars Valisi Eyüp Tepe  Kağızman Kaymakamı  Kemal Duru ,Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Gürsel Polat  ve Kağızman Halkının Katılımı İle Kağızman Spor Salonu Hizmete açılmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler