Kars'ta Harun ve Yakup İçin Seferberlik!

Kars'ta Harun ve Yakup İçin Seferberlik!

Kars’ın Kağızman ilçesi Çengilli köyünde rahatsızlanan 6 aylık Yakup ve 2 yaşındaki Harun Bebekler için Özel İdare, Kars UMKE ve 112 Sağlık Ekipleri seferber oldu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ın Kağızman ilçesi Çengilli köyünde rahatsızlanan 6 aylık Yakup ve 2 yaşındaki Harun Bebekleri hastaneye yetiştirmek için Özel İdare, Kars UMKE ve 112 Sağlık Ekipleri seferber oldu. 2 küçük bebek 6 saatlik uzun uğraşlar sonucu hastaneye yetiştirildi.

Çengilli köyünde 2 küçük bebek Yakup ve Harun aniden rahatsızlandı. Aileler hemen 112 Acil servisi arayarak yardım istedi. 112 acil servis ve UMKE ekipleri hemen harekete geçti. Özel İdareye bağlı köy hizmetleri iş makineleri kapalı köy yolunu açmak için sabah saatlerinde çalışmaya başladı.

Özel donanımlı can kurtarma ekipleri kar motorlarıyla beraber iki saat 30 dakika sonra sağlık ekipleriyle birlikte köye ulaşıldı. Küçük Yakup ve Harun bebekler aileleri ile birlikte alınarak ilk müdahale köyün içinde can kurtaranda yapıldıktan sonra yolda bekleyen 112 acil servis ambulansına bindirilerek Kağızman Devlet Hastanesine ulaştırıldı.

karsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(1).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(2).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(3).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(4).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(5).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(6).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(7).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(8).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(9).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(10).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(11).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(12).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(13).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(14).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(15).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(16).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(17).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(18).jpgkarsta-harun-ve-yakup-icin-seferberlik!-(19).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler