Kars'ta Hastalar Ambulansla Taşınarak Sandık Başına Götürüldü

Kars'ta Hastalar Ambulansla Taşınarak Sandık Başına Götürüldü

Kars’ta hastalar ve yaşlılar Evde Sağlık Hizmeti Birimi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri tarafından evlerinden ambulanslar ile alınarak götürüldükleri okulda oy kullandılar.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars’ta da vatandaşlar sandık başına gitti. 

Sağlık Bakanlığı talimatıyla kurulan 444 38 33 ve 112 hattına gelen ihbarlar, hastanede yatan hastalar ve Kars Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'nin tespitleriyle kentte hasta ve yaşlılar evlerinden ve hastanelerden ambulanslarla alınarak oy kullanacağı okullara götürüldü. Burada sağlık ekiplerinin ve görevlilerin yardımıyla yaşlı ve hasta vatandaşlar sandık başına giderek oyunu kullandı. Oy verme işlemini tamamlayan hastalar daha sonra evlerine götürüldü.

Hasta ve yakınları ise sağlık görevlilerine yardımları nedeniyle teşekkür ve dualar etti.

karsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(1).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(2).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(3).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(4).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(5).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(6).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(7).jpgkarsta-hastalar-ambulansla-tasinarak-sandik-basina-goturuldu--(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler