Kars’ta Havalar Isındı, Vatandaşlar Piknik Yaptı!

Kars’ta Havalar Isındı, Vatandaşlar Piknik Yaptı!

Kars’ta güneşli havayı gören vatandaşlar Masal Parkına akın ederek piknik yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Uzun ve zorlu kış aylarının geride kalmasıyla havaların ısınması Karslı vatandaşların yüzünü güldürdü. Havaların ısınmasını fırsat bilen Karslı vatandaşlar, hafta sonu olmasının da etkisiyle soluğu parklarda ve piknik alanlarında aldı.

Son birkaç gündür hava sıcaklığında hissedilir derece artış yaşanması vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı. Soğuk kış günlerinde evlerinden ya da kapalı alanlardan çıkamayan vatandaşlar, güneş sıcak yüzünü gösterince dışarıya akın etti. Hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar, Masal parkı ve piknik alanlarını doldurdu. Aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte piknik alanlarını dolduran vatandaşlar, mangal yaktı, semaverde çay pişirerek ısınan havanın keyfini çıkardı.

Çevredeki vatandaşlar ise, zorlu bir kış dönemi geçirdiklerini, Yaz aylarını özlediklerini dile getirerek, Havaların artık giderek ısınmasının daha güzel olacağını, evde oturmak yerine çeşitli etkinlikler yapabileceklerini söylediler.

kars’ta-havalar-isindi,-vatandaslar-piknik-yapti!-(1).jpgkars’ta-havalar-isindi,-vatandaslar-piknik-yapti!-(2).jpgkars’ta-havalar-isindi,-vatandaslar-piknik-yapti!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler