Kars’ta hazırlıklar bir türlü bitmek bilmedi!

Kars’ta hazırlıklar bir türlü bitmek bilmedi!

Kars’ta yıllardır çözülmeyi bekleyen sorunlardan biri olan ‘Hayvan Pazarı’ tamamlandığı halde bir türlü kurdelesi kesilerek hizmete açılamıyor.

“DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından finanse edilen Kars Ruhsatlı Canlı Hayvan Pazarı Projesi kapsamında 24.07.2017 tarihinde ihalesi yapılan ve yükleniciliği GEN-SA İnş. Nak. Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’nin yaptığı Kars Hayvan Pazarı tamamlandı. Kars Hayvan Pazarının uzun yıllardır sağlıksız koşullar ve kullanışsız bir şekilde Kars hayvancılığına hizmet vermeye çalıştığını belirten Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise “Yaklaşık on yıl önce yeni yapımına başlanılan ve temeli atılan Kars Hayvan Pazarı bir türlü bitirilememiş ve bu güne kadar gelmiştir. Biz de ilk işimiz olarak gördüğümüz ve bir türlü bitirilemeyen hayvan pazarını kısa sürede tamamlayıp hayvan yetiştiricilerinin hizmetine sunduk. Devir işlemleri tamamlanan Kars Hayvan Pazarını kısa süre sonra hizmete açmak için hazırlık yapmaktayız.” diye konuştu.”

Bu cümleleri Kars Manşet 05 Şubat 2018 tarihinde “Kars modern Hayvan Pazarına kavuşuyor” başlıklı haberinde kamuoyuna duyurmuştu.

Karslıları heyecanlandıran cümlelerin sarf edildiği haberde Kars Hayvan Pazarının tamamlandığı ve hizmete açılmak için hazırlıklarının yapıldığı söylenmişti.

Aradan geçen 1 yıllık süre zarfında bir türlü bitmek bilmeyen açılış hazırlıkları nedeniyle Kars Hayvan Pazarı hizmete alınmadı.

Karslıların ve bizim merak ettiğimiz bir konu var, o da şu; Kars Hayvan Pazarını hizmete açmak için kurdeleniz mi yok makasınız mı?

kars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(1)-001.jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(2)-001.jpgkars-modern-hayvan-pazarina-kavusuyor-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler