Kars’ta Herkes O’nu Okudu ve Yarıştı

Kars’ta Herkes O’nu Okudu ve Yarıştı

Hz. Muhammed (SAV)'in Kutlu Doğumu münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' isimli kitap okuma kampanyasının Kars ayağı büyük ilgi gördü. Kampanyanın sonunda düzenlenen yarışmaya 5 bin 497 kişi katıldı.

Kars’ta Herkes O’nu Okudu ve Yarıştı

Hz. Muhammed (SAV)’in Kutlu Doğumu münasebetiyle Türkiye genelinde düzenlenen ‘Herkes O’nu Okuyor’ isimli kitap okuma kampanyasının Kars ayağı büyük ilgi gördü. Kampanyanın sonunda düzenlenen yarışmaya 5 bin 497 kişi katıldı. 

Peygamber Yolu Derneği’nin yurt genelinde organize ettiği ve Kars ayağını Ay Işığı Eğitimciler Derneği (AED)’in organize ettiği ‘Herkes Onu Okuyor’ etkinliği Komisyon Başkanı Mecit Aygün kampanyada ortaokul, lise ve yetişkinler için 3 ayrı kategoride belirlenen kitapların okunduğunu söyledi. Ortaokul için Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed’, lise için Reşit Haylamaz’ın ‘Efendimiz’ kitabı ve yetişkinler için ise Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ‘Sonsuz Nur’ serisini okuyan Kars’lılar komisyonlarınca belirlenen sınav noktalarında yarışmaya girdiklerini belirtti.

25 Nisan’da etkinliğin ödül töreninin icara edileceğini ifade eden Aygün, “Komisyonumuz çalışmalarını sürdürüyor ödül töreninin gerçekleşeceği adresi de yakında ilan edeceğiz. Törende ‘Herkes Onu Okuyor’ yarışması birincilerinden 2 kişi umreye gidecek. Ayrıca, dereceye girenlere 3 ipad mini, 30 tablet, 15 dijital fotoğraf makinesi ve 15 kişiye 50 TL’lik hediye çeki takdim edeceğiz.” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler