Kars’ta Hırsızlara Darbe

Kars’ta Hırsızlara Darbe

Kars’ta bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayını polis kısa sürede aydınlatarak hırsızı kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Kafkas Üniversitesi içerisinde faaliyet gösteren bir market içerisinde meydana gelen ‘İş Yerinden Hırsızlık’ olayında, işyerinden 10-15 adet Samsung marka telefon aksesuarları, 4 adet Samsung marka mp3 çalar, Acer marka laptop ve 1000 TL paranın çalındığı, yaklaşık 4000 TL civarında iş yerinde zarar olduğu , iş yeri sahibinin marketin camını kırmak suretiyle parasını ve bahsettiği eşyaları çalan şahıs veya şahıslardan şikayetçi olması üzerine polis harekete geçti.

Kars Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, yapılan çalışmalarda ve incelenen kamera görüntüleri neticesinde işyerinden hırsızlık olayının şüphelisi olarak tespit edilen şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra Şehitler Mahallesi’ne geldiği, şüphelinin isim ve adres bilgileri tespit edildikten sonra, işyerinin camını kırarak işyerinde çalmış olduğu değişik markalarda 41 paket sigara, 5 adet mp3 çalar, 4 adet telefon kulaklığı ve 4 adet USB kablosu şüpheli ile birlikte aynı gün yakalandı. Polisin gözaltına aldığı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-hirsizlara-darbe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler