Kars'ta hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalandı

Kars'ta hırsızlık şüphelisi 4 şahıs yakalandı

Kars'ta bir iş yeri ve bir kurumda nitelikli hırsızlık yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs yapılan eş zamanlı operasyonda yakalanarak hakim karşısına çıktı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince 20.01.2018 ile 23.01.2018 tarihleri arasında il merkezinde meydana gelen bir iş yerinden ve bir kurumdan Nitelikli Hırsızlık olayları ile ilgili çalışmalarını yoğunlaştırdı.  Yapılan araştırmaların neticesinde olayı gerçekleştiren 4 şahıs yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde geçtiğimiz gün yakalandı.

Şahısların çalmış olduğu malzemeleri sattıklarının anlaşılması üzerine satın alan şahıslar çalıntı malzemeler ile birlikte aynı gün yakalandı. Şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemeler ise sahipleri bulunarak  teslim edildi.

Hakim karşısına çıkarılan toplam 6 kişiden 1'i tutuklanırken,3'ü Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı. Suç eşyalarını satın alan 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamına kast eden, suç ve suçlularla mücadelemiz büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler