Kars'ta 'Huzurlu Sokaklar' Uygulaması

Kars'ta 'Huzurlu Sokaklar' Uygulaması

Kars’ta “Huzurlu Sokaklar 2018/1” asayiş uygulamasında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün 26 ekip, 100 polis ile yaptığı “Huzurlu Sokaklar 2018/1” asayiş uygulamasında 490 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. 40 umuma açık işyerinin kontrol edildiği asayiş uygulamasında hakkında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olama suçundan aranması bulunan 1 kişi yakalandı.

Ayrıca ‘Basit Yaralama’ suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası olan 1, ‘Ailenin Korunması’ suçundan 3 gün hapis cezası olan 1 ve basit yaralama suçundan aranan 1 olmak üzere toplamda 3 kişi yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 

“Huzurlu Sokaklar 2018/1” asayiş uygulamasında 17 park, otogar, cami ve halkı açık alanlar kontrol edildi. Sokaklarda dilencilik yapan 8 kişi hakkında da idari işlem yapıldı. 

karsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(1).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(5).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(8).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(10).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(11).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(12).jpgkarsta-huzurlu-sokaklar-uygulamasi-(13).jpg

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan asayiş uygulamasına vatandaşlar tam destek verirken, asayiş uygularının devam edeceği bildirildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler