Kars'ta İcazet Töreni!

Kars'ta İcazet Töreni!

Kars'ın Kağızman İlçesinde Kağızman Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarından mezun olan 8 hafız için İcazet töreni düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kağızman Müftülüğüne bağlı Mustafa Yalçın Erkek Kuran Kurslarında hafızlıklarını yapan 8 öğrenci için Kağızman Merkez Camiinde İcazet Töreni düzenledi.

Törende bir konuşma yapan Kağızman Müftüsü Özcan Yılmaz, "Kağızman Müftülüğü olarak bu güzel ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan, yakından ve uzaktan programımıza katılan tüm misafirlerime hoş geldiniz diyorum. Rabbim vücutlarınıza sağlık, sıhhat ve afiyetler versin." dedi.

Kur'an ile insanın kendini bulup kendini tanıdığını, dolayısıyla Rabbini tanıdığına işaret eden Yılmaz, "Kendini tanıyan rabbini tanır. Kendisiyle barışan, rabbiyle barışan, dünyayla da barışır. Dünya, ne kadar acı çekiyorsa, emin olun kendi kendisiyle barışık olmayan insanlardan çekiyor. Kendisiyle barışık olan, kendini tanıyan insandan ne kendine, ne topluma zarar gelir." diye konuştu.

Düzenlenen programa Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Nesi Eyidoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, DİB.Başkanlık Müşaviri Abdulrezzak Ateş, Diyarbakır İl Vaizi Tayyib Elçi, Trabzon Yeşil Yalı İlme Hizmet Vakfı Başkanı Hafız Ahmet Özdemir, Trabzon İskenderpaşa Camii İmam Hatibi Hafız Mehmet Polat, Trabzon Temel Araz Kuran Kursu öğrencisi Hafız Aziz Aydın, Sivil toplum örgütü temsilcileri, hafızların aileleri, imam-hatipler, Kur-an Kursu hocaları ve çok sayıda Kağızman halkı katıldı.

karsta-icazet-toreni!-(1).jpgkarsta-icazet-toreni!-(2).jpgkarsta-icazet-toreni!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler