Kars'ta İşçileri Taşıyan Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı!

Kars'ta İşçileri Taşıyan Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı!

Kars'ta işçi servisiyle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Bilal GÜL / KARS MANŞET

Edinilen bilgilere göre; Kars'ta Cumhuriyet Caddesi ile Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesinin kesiştiği noktada saat 18:45 sıralarında Ö.E. idaresindeki 72 EP 770 plakalı işçi servisi ile F.T. yönetimindeki 36 FE 186 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada olası can kaybı yaşanmazken 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güvenlik güçleri ise olay ile ilgili inceleme başlattı.

karsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(1).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(2).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(3).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(4).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(5).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(6).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(7).jpgkarsta-iscileri-tasiyan-minibus-ile-otomobil-carpisti-3-yarali!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler