Kars’ta kaçak sigara operasyonları devam ediyor

Kars’ta kaçak sigara operasyonları devam ediyor

Kars İl Jandarma Komutanlığının il genelinde kaçak sigarayla mücadele operasyonları devam ediyor. Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde kaçakçılık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Digor’un Sorguçkavak Köyü Mevkiinde yol kontrol ve arama noktasında yapılan operasyonda bir şahsın kullandığı araçta yapılan arama neticesinde araç kasasında bulunan meyve ve sebze kasalarının altına ve içine gizlenmiş vaziyette bin 478 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, şüpheli şahsa 27 No’lu ÖTV genel tebliği kapsamında 20 bin 692 TL idari para cezası, 2918 Karayolları Trafik Kanunu gereğince 2 bin 126 TL idari trafik para cezası kesildiği ayrıca aranın 15 gün süre ile trafikten men edildiği de belirtildi. .

Konuyla ilgili olarak Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

kars’ta-kacak-sigara-operasyonlari-devam-ediyor-(2)-001.jpgkars’ta-kacak-sigara-operasyonlari-devam-ediyor-(1)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler