Kars'ta Kadın Muhtar Başlattığı Kampanya İle Bir İlke İmza Attı

Kars'ta Kadın Muhtar Başlattığı Kampanya İle Bir İlke İmza Attı

Kars'ta Muhtar açtığı tezgahta, ihtiyaç sahiplerinin giyecek ihtiyacını karşılıyor

Karslı kadın Muhtar başlattığı örnek kampanya ile ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayında sevindirdi.

Muhtar, Muhtarlık Bürosu’nun önüne kurduğu tezgah ile ihtiyaç sahibi vatandaşların alış veriş yapar gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Kars iki kadın muhtarından birisi olan Merkez Mahallesi Muhtarı Besra Uluçay, başlattığı “İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa Sende As" kampanyasıyla maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürdü.
Merkez Mahallesi Muhtarı Besra Uluçay Ramazan ayında düzenlediği kampanyayla ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olduğu gibi, vatandaşların evlerinde bulundurdukları ihtiyaç fazlası giyecekleri yoksul ailelere ulaştırılmasını sağlıyor.

Kampanyasının mübarek ramazan ayına denk geldiğini ifade eden Muhtar Besra Uluçay, “Hepimizin evinde ihtiyacımız olan veya olmayan, giydiklerimiz, giymediklerimiz var. Bir ilke imza atayım istedim. Böyle bir kampanyaya başladım. İnşallah hedefime ulaşırım” dedi.

“İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa Sende As" adlı kampanyayı başlatarak muhtarlık bürosunun önünde bir tezgah kurana Besra Uluçay, “İhtiyacı olan giysin, ihtiyacı olmayan getirsin assın, Ramazan boyunca kampanyayı yürüteceğim. Zaten ihtiyaç sahibi gelip giyinecek gidecek. Ramazan ayına özel değil, bunu düşünmüştüm daha önce, ramazana denk geldi. Böyle bir şey neden olmasın. Güzel günlere vesile olsun. İnşallah bunu devam ettiririm” diye konuştu.

Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar Muhtar Besra Uluçay’ın Merkez Mahallesi Muhtarlık Bürosu önünde açılan tezgahta ihtiyacını beğenerek karşılıyor. Muhtar Uluçay’ın başlattığı kampanya mahalle sakinlerinden de yoğun ilgi görüyor.

Merkez Mahallesi sakinleri evlerinde bulunan kullanmadığı giyecekleri muhtarlığa getirerek burada açılan tezgaha asıyor. Yoğun ilgi gören kampanyanın ramazan sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

karsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(1).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(2).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(3).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(4).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(5).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(6).jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti.jpgkarsta-kadin-muhtar-baslattigi-kampanya-ile-bir-ilke-imza-atti--(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler