Kars'ta Kadına Şiddete Hayır!

Kars'ta Kadına Şiddete Hayır!

Digor jandarma komutanlığı, “Kadına Şiddete Hayır” afişleri ile düzenlediği toplantıda muhtarları ve personellerini bilgilendirdi.

 

Digor ilçesinde düzenlenen kadına şiddete hayır, meraların kullanılmasında görülen aksaklıklar ve çözümlerin yanı sıra hayvan hırsızlıklarına karşı mücadele konularında panel düzenlendi.
 
Digor ilçe kaymakamı Nevzat Karkacı başkanlığında ilçe jandarma komutanlığı tarafından organize edilen seminere ilçe kaymakamının yanı sıra Kars İl Özel İdare Meclis Başkanı Muzffer Yağcı, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun, jandarma komutanlığı personelleri, daire amirleri ve köy muhtarları katıldı.
 
Düzenlenen seminerde Digor ilçesinin genel sorunları olan yayla ve meraların kullanılmasında görülen aksaklıklar ve çözümleri ele alınırken hayvan hırsızlıkları ile mücadelede alınması gereken tedbirlerin yanı sıra aile içi şiddet olaylarının önlenmesi ile ilgili kanunlar katılımcılara aktarıldı. Düzenlenen panelde görüşülen üç konu hazırlanan uyarıcı afişlerle halkın bilinçlendirilmesi için ilçe merkezinde ve köylerinde halkın görebileceği şekilde asılması kararı alınan panelde özellikle aile içi şiddet ve hayvan hırsızlıkları olaylarına karşı geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler