Kars'ta “Kapımız Esnafa Açık” Protokolü İmzaladı

Kars'ta “Kapımız Esnafa Açık” Protokolü İmzaladı

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Şekerbank, “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzaladı…

Burkay KORTAĞ / KARS MANŞET

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şekerbank, düzenlenen bir törenle; “Kapımız Esnafa Açık” protokolü imzaladı. Kars Şubesi’ni kapsayacak protokol, Şekerbank Ankara Bölge KOBİ Bankacılığı Satış Bölüm Müdürü Yavuz Kayım, Şekerbank Kars Şube Müdürü Adem Salık ile Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday arasında imzalandı.

“Kapımız Esnafa Açık” platformu ile esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Protokol ile odalarımıza kayıtlı olan esnaf ve sanatkarlarımız, aylık eşit taksit ödemeli, 3 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ve 48 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçları da karşılanıyor.

“Kapımız Esnafa Açık” protokolünün imza töreninde konuşan Birlik Başkanımız Adem Burulday ve Şekerbank Kars Şube Müdürü Adem Salık, “Kapımız Esnafa Açık” projesinin “Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, kapıları hep açık kalsın” mesajı ile başladığını belirtti.

Kampanyaları kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Burulday ve Salık, “Açık” platformu ile esnafın işlerini kolaylaştıracak, onların rekabet gücünü artıracak ve onları teknolojiye, değişime açacak yeni ürünler sunduklarını kaydetti.

karsta-“kapimiz-esnafa-acik”-protokolu-imzaladi-(2).jpgkarsta-“kapimiz-esnafa-acik”-protokolu-imzaladi-(3).jpgkarsta-“kapimiz-esnafa-acik”-protokolu-imzaladi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler