Kars'ta Karayolları Seferberlik Başlattı

Kars'ta Karayolları Seferberlik Başlattı

Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve bağlı Şube Şeflikleri tarafından karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan merkez ve kırsal ilçelerin mahalle yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri, kapanan yolları açarak mahallelere ulaşımı sağladı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Kars ve bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan yolların açılması için gece saatlerinde başlayarak çalışmalarına gün içinde de devam etti.

Kars Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Şube Şeflikleri, 6 tuz sericili kar küreme bıçaklı kamyon, 4 kar küreme bıçaklı kamyon, 4 greyderin de olduğu toplam 20 araç ve 32 personel ile Kars'ta  adeta seferberlik ilan etti. Karayolları ekipleri, Kars-Iğdır, Kars-Ardahan ve Kars-Erzurum şehirlerarası yollarda gece saatlerinde başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettirirken, çalışmaların vatandaşları mağdur etmemek adına devam edeceği öğrenildi.

karsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(1).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(2).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(3).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(4).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(5).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(6).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(7).jpgkarsta-karayollari-seferberlik-baslatti-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler