Kars’ta karne heyecanı! Yarıyıl tatili başladı!

Kars’ta karne heyecanı! Yarıyıl tatili başladı!

Tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da ilk ve orta dereceli öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline ‘Merhaba’ dedi. Pandemi tedbirleri nedeniyle veliler okullara alınmadı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 624 okulda, eğitim gören, 66 bin 214 öğrenci ile 3 bin 713 öğretmen, düzenlenen törenle 15 günlük yarıyı tatiline başlamanın sevincini yaşadı.

Kars’ta yarıyıl tatili dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Zübeyde Hanım İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Vali Türker Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Okul Müdürü Koray Senger katıldı. Pandemi nedeniyle veliler okula alınmadı. Minik öğrencilerin karneleri protokol üyeleri tarafından verildi.

2/B sınıfı öğrencisi Ecrin Sümbül tahtaya “iyi tatiller” yazdıktan sonra okulu ve dersleri çok sevdiğini, okulun tatil olmasını istemediğini ve büyüyünce doktor olmak istediğini söyledi.

Öğrencilerden Nisanur Basumlu ise tatilde kitap okuyacağını, ders çalışacağını ve oyun oynayacağını ifade etti.

Karnelerini alan öğrenciler daha sonra hep bir ağızdan “iyi tatiller” dedi.

kars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(1).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(2).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(3).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(4).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(5).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(6).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(7).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(8).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(9).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(10).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(11).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(12).jpgkars’ta-karne-heyecani!-yariyil-tatili-basladi!-(13).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler