Kars’ta Kaza: 2 Yaralı

Kars’ta Kaza: 2 Yaralı

Kars’ta saman yüklü bir traktörle seyir halindeki kamyonun karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza anında bir işletmenin güvenlik kamerası da kayıttaydı.

Edinilen bilgiye göre, Ardahan istikametinden Kars istikametine gitmekte olan Mehmet U. yönetimindeki 27 AGC 77 kamyon, tarladan samanlarını yükleyip yola çıkan ve Kars'a doğru yol alan Ahmet B. idaresineki 51 LA 138 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktörün ön kısmı tamamen dağıldı.

Traktörün 2'ye ayrıldığı ve ön tekerleklerinin metrelerce uzağa savrulduğu kazada sürücüler Mehmet U., ile Ahmet B., yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesine götürüldü.

Traktörün tarladan ana yola çıkması anında istikametinde ilerleyen kamyonun çarpma anı yol üzerindeki bir pertol ofisinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay anında bölgede bulunan vatandaşlar ise kaza anında büyük bir gürültünün oluştuğunu söyledi. Öte yandan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler