Kars'ta Kick Boks Dünya Şampiyonluğu İçin Geri Sayım Başladı

Kars'ta Kick Boks Dünya Şampiyonluğu İçin Geri Sayım Başladı

Kars'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 2'nci Kick Boks Dünya Şampiyonluğu gecesi için geri sayım başladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kick Boks Organizatörü ve Milli Takım Antrenörü Bülent Gönen'in hazırladığı 2'nci Kick Boks Dünya Şampiyonası 24 Kasım Öğretmenler Günü İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda yapılacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Kağızmanlı TRT Sanatçısı Arzu Kuş'un da katılacağı Dünya Kick Boks Şampiyonluğu gecesi A Spor ile Euro Sport'tan canlı yayınlanacak.

Kick Boks Organizatörü ve Milli Takım Antrenörü Bülent Gönen, "Biz hazırız Kars siz hazırmısınız? Unutulmamalıdır ki Bir Şehrin Kaderini ve Talihini Gençler belirler, Gençlere ve sportif alanlara destek vererek gençlerin geleceğe bakış açısını da belirlemiş olursunuz. Haydi Kars Gençlerine sahip çık." dedi.

karsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(1).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(6).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(7).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(8).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(2).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(3).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(4).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(5).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(9).jpgkarsta-kick-boks-dunya-sampiyonlugu-icin-geri-sayim-basladi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler