Kars'ta Kiralık Bisiklet Dönemi Başladı

Kars'ta Kiralık Bisiklet Dönemi Başladı

Kars'ta Kale yolunda bulunan bir işletme ile üniversite yolu üzerinde bulunan bir diğer işletme tarafından kiralık bisiklet uygulaması başlatıldı.

Kars'ta bir ilk olan kiralık bisikletlere yoğun ilgi gösteriliyor.

Bisikletleri kiralamak isteyenler 1 saat için 5 TL, yarım gün için 20 TL, tam gün için ise 40 TL para ödemeyi göze almak zorunda.

Başlattığı uygulama hakkında açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi Gökhan Kara, "Vatandaşlara verdiğimiz hizmeti daha da genişletmek istedik. Kafe ve hediyelik eşya satış işi yapıyoruz. Sıfır bisikletler aldık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu sayede bisiklet kullanımın artmasını da hedefliyoruz. Çünkü ulaşımda bisikletin kullanılması hem trafiği rahatlatıyor hem de çevreye zarar vermiyor.. ayrıca ilimizde tarihi bir bölgede bulunan işyerimizden takip ettik bu bölgede tarihi alanları gezen vatandaşlarımız yerli ve yabancı turistler ile öğrencilerimizin daha hızlı ve rahat bir şekilde bölgeyi dolaşmaları için böyle bir yöntem bulduk bu nedenle gelip bisiklet kiralamak istiyorlardı. Biz de bu ihtiyacı göz önüne alarak bisikletler aldık ve kiralamaya başladık" ifadelerini kullandı.

karsta-kiralik-bisiklet-donemi-basladi-(1).jpgkarsta-kiralik-bisiklet-donemi-basladi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler