Kars'ta Kişisel Gelişim ve YGS-LYS Hazırlık Semineri Yapıldı

Kars'ta Kişisel Gelişim ve YGS-LYS Hazırlık Semineri Yapıldı

Kars merkez ve ilçelerde 12’nci sınıfta eğitim gören öğrencilere “Yaşam ve Sınava Hazırlanıyorum” Kişisel Gelişim ve YGS-LYS sınavlarına hazırlık kapsamında seminer düzenlendi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin tarafından Kars merkez ve ilçelerde 12’nci sınıfta eğitim gören öğrencilere “Yaşam ve Sınava Hazırlanıyorum” Kişisel Gelişim ve YGS-LYS sınavlarına hazırlık kapsamında düzenlenen seminere katıldı.

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği seminer İl Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı. 

Vali Doğan, seminerde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada öğrencilere nasihatlerde bulundu. Başarılı olmanın azimli ve kararlı çalışmaktan geçtiğini anlatan Sayın Valimiz, öğrencilere her zaman destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi. 

Vali Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sevgili öğrenciler bu yarışta daha başarılı olmanız için teknik donanımlı olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yeter ki sizler bu başarıya katkı sunun. Sizlerin bu dalda başarılı olmanız için dışarıdan hocalarımızı davet ettik. Hocam bu konuda çok uzman. İnşallah hocamızın vermiş olduğu sunumlardan fazlasıyla faydalanacaksınız. Az bir süre kaldığı için zamanlamayı da özellikle bu günlere denk getirdik. Sizlerin yaşamış olduğu stresin nelere yol açtığını öğrenmek istedik. Sizlerle hasbıhal etmesi, sizlerle muhabbet etmesi, sizlerin bu yükünü biraz olsun hafifleteceği düşüncesiyle hocamız bizi kırmadı ve kalkıp buraya kadar geldi. Ben önce hocama sonra sizlere çok teşekkür ediyorum. Son bir ay içerisinde biraz daha ipi bırakmayın. İnşallah emekleriniz boşa çıkmayacak. Emeklileriniz hiçbir zaman zayi olmayacak. Hayat boyunca göreceksiniz, çalışan insanların asla emekleri zayi olmuyor. Bir yerde toplanıp kendisine ödül olarak geri dönüyor. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların karşılığını bugün ve bundan sonraki hayatınızda göreceksiniz başarılı olacaksınız. Ben hepinize Allah yardımcınız olsun diyorum. Allah sizlere kolaylık versin, zihin açıklığı versin, başarı versin. İnşallah sınavdan sonra bakıp tekrar bir değerlendirme yaparız. Gerekirse ikinci sınav için de benzer bir uzmanla tekrar değerlendirme yaparız. Yeter ki siz rahat edin. Tereddütsüz emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Ben şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. Bu güzel kutlu yürüyüşünüz de bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın.”

Yapılan seminere Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve 12’nci sınıf öğrencileri katıldı.

karsta-kisisel-gelisim-ve-ygs-lys-hazirlik-semineri-yapildi-(2)-002.jpgkarsta-kisisel-gelisim-ve-ygs-lys-hazirlik-semineri-yapildi-(3).jpgkarsta-kisisel-gelisim-ve-ygs-lys-hazirlik-semineri-yapildi-(4).jpgkarsta-kisisel-gelisim-ve-ygs-lys-hazirlik-semineri-yapildi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler