Kars’ta Kovid-19 için sıkı denetim

Kars’ta Kovid-19 için sıkı denetim

Kars’ta 140 ekip ve 595 personelle kovid-19 için sıkı denetim yapılıyor.

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında, Kars genelinde sıkı denetim yapılıyor. Kars Valisi Türker Öksüz de ara ara denetimlere katılıyor.

Kars Valisi Türker Öksüz koordinesinde Vali Yardımcısı Mehmet Zahit Doğu, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Etem Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu, Ticaret İl Müdürü Adem Beyribey, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile birlikte pazar, iş yeri, market, toplu taşıma aracı, alışveriş alanı, lokanta, kafeterya ve taksileri denetledi.

Vali Öksüz gerçekleştirdiği denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Vali Öksüz sabah saatlerinde başlayan denetimlere il genelinde 140 ekip ve 595 personelin katıldığın söyledi.

Denetimler gün boyu il genelindeki birçok noktada devam ediyor.

kars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(1).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(2).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(3).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(4).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(5).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(6).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(7).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(8).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(9).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(10).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(11).jpgkars’ta-kovid-19-icin-siki-denetim-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler