Kars'ta Köy Yollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Başladı

Kars'ta Köy Yollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Başladı

Arpaçay’da köy yollarının bakım ve onarım çalışmaları başladı.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, ilçeye bağlı Telek Köyü grup yolu ve Küçükçatma Köyü Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Bahar aylarıyla beraber köy yollarında başlayan kumlama ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam

Önder, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Lokman Önder, havalarının ısınmasıyla birlikte köy yollarında çalışma başlattıklarını belirtti. Yapılan çalışmaları yerinde incelediğini ifade eden Önder, “Bahar aylarıyla beraber yoğunlaşan yağmurlarda köy yollarında ulaşım sorunlarının yaşanmaması için özellikle grup yollarında çalışmalar hızlandırıldı. Ana hatların tamir onarımlarının tamamlanmasıyla beraber onarım gerektiren diğer köylerimizin de ulaşım sorunlarının çözüleceğiz. Çalışmalarda emeği geçenleri gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan Arpaçay kaymakamı Lokman Önder, Telek ve Küçükçatma köylerinde yapılan çalışmarı yerinde görerek, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Önder, çalışmaların kısa sürede tamalanmasını istedi. Bir süre köylülerle de sohbet eden kaymakam Lokman Önder, daha sonra bölgeden ayrılarak Arpçay’a döndü.

koy-yollarinda-bakim-ve-onarim-calismalari-basladi-(1).jpgkoy-yollarinda-bakim-ve-onarim-calismalari-basladi-(2).jpgkoy-yollarinda-bakim-ve-onarim-calismalari-basladi-(3).jpgkoy-yollarinda-bakim-ve-onarim-calismalari-basladi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler