Kars’ta kumar ve tombala uygulaması

Kars’ta kumar ve tombala uygulaması

Kars genelinde yapılan "Kumar ve Tombala Uygulaması-2" uygulamasında 73 umuma açık yer denetlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, kumar ve tombala olarak tabir edilen oyunların özellikle Ramazan ayının gelişi ile birlikte kahvehane, kıraathane vb. ile dernek ve kooperatif adı altında faaliyet gösteren yerlerde oynatılmasının engellenmesi amacıyla Kars’ta 17.05.2019 tarihinde 22:00 –01:00 saatleri arasında “Kumar ve Tombala Uygulaması” yapıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 18 ekip 64 personelin katılımı ile gerçekleştirilen uygulamada 73 umuma açık yer denetlendi. Uygulamada 565 şahsın GBT sorgusu ve üst araması yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(2).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(1).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(3).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(4).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(5).jpgkars’ta-kumar-ve-tombala-uygulamasi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler