Kars’ta Kur-an’ı Kerimi Güzel Okuma bölge finali yapıldı

Kars’ta Kur-an’ı Kerimi Güzel Okuma bölge finali yapıldı

Kars'ta Kur-an’ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasının bölge finali yapıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Evliya Camisinde düzenlenen bölge finaline Kars, Ardahan, Erzurum,  Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane illerinden yarışmacılar katıldı.

Gerçekleştirilen yarışma programına, Vali Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar ve yarışmacılar ile vatandaşlar katıldı

Kur-an’ı Kerimi Güzel Okuma yarışması bölge finalinde aday imamlar kıyasıya yarıştılar. Yarışmada okunan Kur-an’ı Kerim jüri üyeleri tarafından dikkatle dinlendi.

Düzenlenen yarışma, İmam Yunus Emre Kılıç’ın galibiyeti ile sonuçlanırken ikinci İsrafil Ulaş Gümüşhane ve üçüncü Mustafa Yılmaz Bayburt oldu.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren imamlara ödülleri, Vali Türker Öksüz, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan İnceleme Kurulu Üyesi Yaşar Çuhadar tarafından verildi.

kars’ta-kur-an’i-kerimi-guzel-okuma-bolge-finali-yapildi-(3).jpgkars’ta-kur-an’i-kerimi-guzel-okuma-bolge-finali-yapildi-(1).jpgkars’ta-kur-an’i-kerimi-guzel-okuma-bolge-finali-yapildi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler