Kars'ta mahalle yolları asfaltlanıyor

Kars'ta mahalle yolları asfaltlanıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla Kars'ın Kağızman ilçesindeki sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kağızman'ın Toprakkale, Kümbet ve Zuvar Mahallesinden sonra Hazinedar ve Dere Mahallesinde de sıcak asfalt çalışmasının yapımına başlanıldı.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız çalışmalar hakkında gazetecilere bir açıklama yaparak, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'ın sayesinde Kağızman ilçemizdeki bütün mahallelerimiz sıcak asfalta kavuştu. Bugünde yine Bakanımızın talimatıyla Hazinedar Mahallemizinde asfalt alışmasını yapıyoruz.
Kağızman ilçemizde sıcak asfalt olmayan mahallemiz kalmayacak. Buradan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'a teşekkür ediyoruz." dedi, 

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nesim Eyidoğan'da "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'ın sayesinde Kağızman ilçemizin tüm mahallelerinde çalışmalar başlatıldı. Yaklaşık 18 kilometre alan sıcak asfalta kavuştu. Bazı eksikliklerimiz oldu, bunu sayın Bakanımıza bildirdik. Sayın Bakanımızda 'Kağızman İlçemizin her tarafı eksksiz olarak asfalt olacak, kesinlikle asFalt olmayan mahallemiz kalmasın' dedi. Bizde bugün Hazineder Mahallemizin asfaltını yaptıktan sonra geri kalan mahallelerimizin asfaltını tamamlayacağız. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Hazineden Mahallesi Muhtarı Şah Murat Çelik, mahallesinde yolunun sıcak asfaltına başlanıldığını kaydederek, "Buradan başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'a ve tüm çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Asfalt öncesi Kağızman  Belediyesine bağlı ekipler tarafından gerekli yerlerde yol genişletmesi çalışması yapıldı. Kağızman Belediyesi ekipleri tarafından zemin iyileştirilmesi yapıldıktan sonra sıcak asfalt döküldü. 

karsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(1)-001.jpgkarsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(2)-001.jpgkarsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(3)-001.jpgkarsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(4)-001.jpgkarsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(5).jpgkarsta-mahalle-yollari-asfaltlaniyor--(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler