Kars’ta Meral Akşener izdihamı

Kars’ta Meral Akşener izdihamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Doğu Anadolu Bölgesinde yaptığı esnaf ziyaretlerine Ardahan’ın ardından Arpaçay ilçesi ve Kars il merkezinde devam etti.

Tacettin DURMUŞ
 
Kentin en kalabalık Kazım Paşa Caddesinde esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Lideri Akşener, büyük bir izdihamla karşılandı. Akşener’in geldiğini gören Karslılar, dertlerini ve taleplerini anlatmak için bir biriyle yarıştı.

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba’nın da eşlik ettiği ve programı gereği birçok işyerini ziyaret etmeği planlayan Akşener, yoğun kalabalık nedeniyle sadece 8 -10 işyerini ziyaret edebildi. Zaman zaman “Cumhurbaşkanı Akşener, Milletin umudu Akşener” sloganları atan Karslılar, isyan edercesine yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Köylüsünden, esnafına, kayyum atanan Kars Belediyesinden kod 19 ile atılan işçiler, Kars Barajı nedeniyle mağdur olan köylüler, muayene olamayan vatandaşlar Akşener’e dert yandı. Geçinemediği haykıran Karslılar, kedisini Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini dile getirdiler.

Meral Akşener’i karşısında gören köylüler, kuraklık nedeniyle hayvancılığını ve çiftçiliğin can çekiştiğinden de dert yandılar.

CHP ve İYİ Parti’nin haberlerini bir kanal dışında hiçbir televizyonun yayınlamadığına isyan eden Karslılar, yaşadıkları diğer sorunlarını ise İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e “Pahalılık yüzünden geçinemiyoruz. Emekli maaşımız yetmiyor. Pandemi nedeniylede kepenk kapatma durumuna geldik. Doktor yok, hastanelerde muayene olamıyoruz. Kuraklık nedeniyle yem ve saman ihtiyacımızı karşılayamadık. Çiftçi perişan, ektiğimizi biçemedik.” Şeklinde sıraladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler