Kars'ta minik öğrencilerden Mehmetçiğe zeytin dalı

Kars'ta minik öğrencilerden Mehmetçiğe zeytin dalı

Kars Kağızman Yunus Emre Anaokulu öğrencileri, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakçı'ya zeytin dalı hediye ettiler.

Kağızman Yunus Emre Anaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince terör örgütlerine karşı Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı "Zeytin Dalı Harekatı"na, destek amacıyla Kağızman ilçe Jandarma bölük komutanlığındaki askerler adına İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakçı'ya zeytin dalı hediye ettiler.

Yunus Emre  Anaokulunun çalışkan arılar, minik kalpler, parlayan yıldızlar ve uğur böcekleri sınıfıları, Türk askerinin yanında olduğunu göstermek, vatan sevgisinin önemini vurgulamak için İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret ettiklerini bildirdiler.

Miniklerin öğretmenleri ve Okul Müdürü Bünyamin Ekelik yönetiminde minik öğrenciler 7 den 70 vatandaşlar olarak Afrin’deki Mehmetçiklerin yanında olabilecek güce sahip olduklarını göstermek için, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin her zaman yanında olduklarını dile getirdiler.

Anaokulu Müdürü Bünyamin Ekelik, Yurdumuzun geleceği olan bu minik yüreklerin vatan sevgisini sadece okulda değil de yaşayarak öğrenmeleri ve Afrin’deki Mehmetçiklerimize moral olması için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini, hediye edilen zeytin dalının ise ilerimizin aydınlık ve pek parlak olacağını simgelediğini söyledi. Daha sonra çocuklar okulda hazırladıkları resimleri asker ağabeylerine hediye ettiler.

Bu ziyaret asker ve öğrencilerin sıcak kucaklaşmaları ve okul öğretmenlerinin başarı ve azim dilekleriyle sonlandırıldı.

karsta-minik-ogrencilerden-mehmetcige-zeytin-dali-(1).jpgkarsta-minik-ogrencilerden-mehmetcige-zeytin-dali-(2).jpgkarsta-minik-ogrencilerden-mehmetcige-zeytin-dali-(3).jpgkarsta-minik-ogrencilerden-mehmetcige-zeytin-dali-(4).jpgkarsta-minik-ogrencilerden-mehmetcige-zeytin-dali-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler