Kars'ta miniklerin ağaç sevgisine TEMA katkısı!

Kars'ta miniklerin ağaç sevgisine TEMA katkısı!

Kars’ın Akyaka İlçesine bağlı Gazi Mustafa Kemal Anaokulu öğrencileri fidan dikti.

Zafer ŞAHİN KARS MANŞET

Kars Orman İşletme Müdürlüğü tarafından getirilin sarıçam fidanları, Gazi Mustafa Kemal Anaokulu bahçesine öğrenciler ve öğretmenler, TEMA Vakfı Akyaka gönüllüleri ile müdürlük personelinin katılımıyla toprakla buluşturuldu.

Kars Orman İşletme Müdürlüğünden gelen yetkililer fidanlar hakkında öğrencileri bilinçlendirerek, ormanların dünyamız için önemini anlatan video gösterimi sundu. Yetkililer daha sonra çocuklara tohumlu kalem hediye ettiler.

Öğrenciler diktiği fidanları sevinçle velilerine göstererek, bu ağaçların altında piknik yapacaklarını söylediler. Fidan dikiminin ardından fidanlara can suyu vererek etkinliği sona erdirdiler.

Gelecekte ormanı seven nesillerin yetişmesinin verdiği haklı gururu yaşayan TEMA Vakfı Akyaka gönüllüleri, etkinliğe katılan Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine, öğrencilere ve velilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

miniklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(1).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(2).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(3).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(4).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(5).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(6).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(7).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(8).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(9).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(10).jpgminiklerin-agac-sevgisine-tema-katkisi!-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler