Kars'ta “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” etkinliği

Kars'ta “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” etkinliği

Kafkas Üniversitesi Genel Sekreterliği tarafından sürdürülen “Mutlu Çalışan-Başarılı Kurum” çalışmaları kapsamında idari personele yönelik olarak Sarıkamış Kayak Merkezi’nde etkinlik düzenlendi.

Sosyal program, Kafkas Üniversitesi Genel Sekreterliği koordinesinde Sarıkamış Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen sosyal programda, yaklaşık 200 personel ve ailelerine Sarıkamış Kayak Merkezi’nde müzik dinletisi eşliğinde kış oyunları, sucuk ekmek ikramı, semaver çayı ikram edildi. Dileyenler kayak, kızak ve teleferik aktivitelerine katılarak keyifli bir gün geçirdi.

Üniversite idari personel ve aileleri, bu etkinliği düzenlenerek güzel bir zaman geçirilmesinin yanısıra çalışanların kaynaşmasına imkan sağlanmasından ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler.

Programın sonunda Kafkas Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Alpaslan Yüce çalışanların mutlu olduğu, değerli olduğu bir yönetim anlayışı ortaya koyacak adımları atmaya çalıştıklarını belirterek tüm çalışanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ifade eden Yüce, “Etkinlik kurum dışından bulduğumuz  sponsorluk sayesinde masrafsız olarak gerçekleştirildi. Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı müzik grubu da bizi yalnız bırakmadılar. Sarıkamış MYO yönetimide organizasyonun düzenli yürümesinde önemli katkıları oldu.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

karsta-“mutlu-calisan-basarili-kurum”-etkinligi-(3).jpgkarsta-“mutlu-calisan-basarili-kurum”-etkinligi-(1).jpgkarsta-“mutlu-calisan-basarili-kurum”-etkinligi-(2).jpgkarsta-“mutlu-calisan-basarili-kurum”-etkinligi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler