Kars’ta New Gross Alışveriş Merkezi açıldı

Kars’ta New Gross Alışveriş Merkezi açıldı

Kars’ta New Gross Alışveriş Merkezi Yenişehir Mahallesi Ali Gaffar Okkan Bulvarı No:2/1’de yaklaşık 40 personelle hizmete açıldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

New Gross Alışveriş Merkezi’nin açılışına Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İŞKUR Kars İl Müdürü Yusuf Bulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Durmuş, The Kars Park Otel Sahibi Abdil Yılmaz, New Gross Alışveriş Merkezi sahibi Hakan Kına ve çok sayıda davetliler katıldı.

Açılış öncesi bir açıklama yapan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Bugün Hakan Kına kardeşimizin Kars halkına kazandırdığı çok güzel bir işyerinin açılışı için bir araya geldik. Bu işyeri Kars’a layık, Karslılara layık bir işyeri kurduğu için Hakan kardeşimizi tebrik ediyorum. Bugün Cuma hem de Regaip Kandilinin sonrası gün, üç ayların ve Cuma günün bereketi ile bu işyeri bereketlensin diyoruz. Nice böyle güzel işyerlerinin Kars’a açılıp, inşallah daha iyi yerlere gelmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim hayırlara vesile kılsın.” dedi.

Başkan Altun ve Çalkın kurdele keserek açılışı yaptığı Kars New Gross alışveriş merkezini gezerek çalışanlarla ve müşterilerle sohbet etti. Başkan Çalkın İl Başkanlığı binasına da alışveriş yaparak çay bardağı, tabağı ve kaşığı aldı.

GİRİŞİMCİ ŞEHRİ DEĞİŞTİR

Kars’ta bu tür işyerlerinin açılmasının bir girişimcilik örneği olduğunu kaydeden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Ben bu anlamda Hakan beyi tebrik ediyorum. Girişimcilik cesaret isteyen bir şeydir. Bir girişimci gerçekten şehrin çehresini değiştirebilecek bir insandır. Biliyorsunuz ben daha önce Girişimciler Kurulu Başkanlığını da yaptım. Bizim çok güçlü, yeni kafalı, yeni düşünceli işadamlarına, girişimcilere ihtiyacımız var. Ben bir devlet bir şehre yatırım yapabilir, altını yapar, üstünü yapar, yolunu yapar, suyunu yapar ama girişimci şehri değiştirir diye düşünüyorum. Güzel mağazalar açılarak, güzel işletmeler açılarak şehir değişir diye düşünüyorum. Bu anlamda da Hakan kardeşimizden Allah razı olsun, geçerken güzel noktaya yerel marketçiliğe örnek olacak bir market kurmuş. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum, bereketli olsun diyorum. Hemşerilerimizin de yerel marketlerimizi desteklemelerini istiyorum.” dedi.

BU OLAY GİRİŞİMCİLİK VE CESARET ÖRNEĞİDİR

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, “Öncelikle Hakan kardeşimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. İl Başkanımızın dediği gibi özellikle yerelde son yıllarda büyük marketlerin, yabancı sermayeli büyük marketlerin bakkal tarzındaki esnaflarımızı bitirdiği bir anda böyle bir örnek alışveriş merkezinin açılması Hakan kardeşimizin büyük bir girişimcilik ve cesaret örneğidir. Dileğimiz o dur ki; Kars’ta böyle alışveriş merkezleri çoğalsın. Bu anlamda kardeşimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İl Başkanımızla gezdik gördük ki burada gerçekten konsepti geniş ve vatandaşımızın hemen hemen her ürünü, hiçbir yerde bulamadığınız her ürünü burada rahatlıkla görebilecektir. Kars’a da bu anlamda hayırlı uğurlu olsun.” ifadesini kullandı.

35-40 PERSONELLE HİZMETE BAŞLADIK

New Gross Alışveriş Merkezi sahibi Hakan Kına, açılışta kendilerini yalnız bırakmadıkları için öncelikle Başkan Çalkın’a, Başkan Altun’a ve diğer tüm davetlilere teşekkür ederek, “Burada halkımızın bir mağaza sistemine ihtiyacı vardı ve halkımızın ihtiyacı olan bir mağaza kurduk. İnşallah bunun devamı gelecek. Şuan yaklaşık 35-40 personelle hizmet vermekteyiz. Hedefimiz 200-300 personele çıkarak Kars halkına hizmet vermektir. Bölgemizde işsizlik sıkıntısı mevcut, bunu gidermek için elimizden geleni yapacağız. Kendi imkanlarımızla, değerli dostlarımızın destekleriyle inşallah daha da iyi şeyler yapacağız. Hepimiz için hayırlı olur inşallah.” şeklinde konuştu.

kars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(1).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(2).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(3).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(4).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(5).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(6).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(7).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(8).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(9).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(10).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(11).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(12).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(13).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(14).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(15).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(16).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(17).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(18).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(19).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(20).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(21).jpgkars’ta-new-gross-alisveris-merkezi-acildi-(22).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler