Kars'ta öğrencilerden Türküler ve Tiyatro etkinliği!

Kars'ta öğrencilerden Türküler ve Tiyatro etkinliği!

Kars'ın Kağızman İlçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği ’Türküler ve Tiyatro Gecesi’ büyük ilgi gördü.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kağızman Halk Eğitim Merkezinde Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan müzik ve tiyatro gösterisi salonu dolduranlar tarafından büyük alkış aldı. Yöresel eserleri canlandıran öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu.

Kağızman Atatürk Ortaokul Müdürü Efrail Deniz açılış konuşması yaparak, "Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda bilgiler öğrenmesi ve yeteneklerini keşfetmesi adına çok verimli bir aktivite gerçekleşmiş oldu. Türkülerin dilini hepimize hatırlattılar. Her türküde yaşanmış bir hikaye olduğunu bize gösterdiler. Bu çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Türkü ve Tiyatro Gecesine Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakcı, Komando Tabur Komutanı Binbaşı Ahmet Karaçam, daire amirleri, öğretmen ve öğrenci ile velileri katıldı.

karsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(7).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(5).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(6).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(1).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(2).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(3).jpgkarsta-ogrencilerden-turkuler-ve-tiyatro-etkinligi!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler