Kars'ta Okul Bahçeleri Artık Çamur Olmayacak

Kars'ta Okul Bahçeleri Artık Çamur Olmayacak

Kars'ın Digor İlçesi'nde 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında köy okullarının bahçelerinin çamurdan kurtarılması için sal taşından okul bahçelerine döşeme yapılıyor.

 

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Müftüsü eşliğinde gittiği Kocaköy ve Sorkunlu köylülerinin faydalanması için yaptırılan içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Kaymakam Özdemir, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında köy okullarının bahçelerinin çamurdan kurtarılması için ilçede çıkan sal taşından okul bahçelerine döşeme yapıldığını söyledi.

 

Kaymakamlık tarafından ilk olarak döşenen Yemençayır Köyü İlköğretim Okulunun bahçesini gezen Kaymakam Özdemir, okul bahçesine döşenen sal taşları ve bahçe duvarını da kapsayan çevre düzenlemesini kontrol etti ve burada öğrencilerle sohbet ederek, onlara çikolata dağıttı.

 

Kaymakam Özdemir, “İlçemizden çıkan bu güzel taş ile okul bahçesi çok doğal bir görünüme kavuşmuş. Bundan sonrada, bu taşla başka güzel işler yaparız.” dedi.

 

Kaymakam Özdemir, köy dönüşü de Kars-Digor Karayolu Dağpınar mevkiinde yapılan yol çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve uyarılarda bulundu.

 

yes.20110927071227..jpg

 

yes.20110927071115..jpg

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler