Kars'ta Okul Önleri Kamyon Garajı Gibi

Kars'ta Okul Önleri Kamyon Garajı Gibi

Kars'ta öğrenciler olası kazalara maruz kalıyorlar.

Kars'ta dört büyük eğitim kurumunun bulunduğu Merkez mahallesinde Ticaret Lisesi, İmam Hatip Lisesi, ŞAİKO ilk Öğretim Okulu ve İsmail Aytemiz Öğrenci yurdunun etrafı adeta kamyon garajını andırıyor. Merkez mahallesi öğretmen evleri bölgesinde yaklaşık 7 bin öğrencinin olduğu bölgede okul ve pansiyon çevresine yüzlerce kamyon ve araç gelişi güzel park ediyor.

Binlerce öğrencinin olduğu okullar bölgesinde yüzlerce kamyon, traktör ve aracın yol ve kaldırımları dahi işgal edecek şekilde park etmesi hem çevre sakinlerini, hem de vatandaşları canından bezdirdi. Belirli saatlerin dışında şehir içerisinde olmaması gereken ağır tonajlı araçların özellikle okulların önüne park etmesi öğrenciler ve vatandaşları büyük tehlikeye atıyor. Çevre sakinleri ve öğrenciler yetkililerin kamyonları okullar bölgesinden kaldırılmasını istiyorlar.

karsta-okul-onleri-kamyon-garaji-gibi-(1).jpgkarsta-okul-onleri-kamyon-garaji-gibi-(2).jpgkarsta-okul-onleri-kamyon-garaji-gibi-(3).jpgkarsta-okul-onleri-kamyon-garaji-gibi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler