Kars’ta okul servisleri denetlendi

Kars’ta okul servisleri denetlendi

Kars Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından okul servislerine yönelik denetim yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 81 ilde okul servislerine yönelik eş zamanlı denetim uygulaması kapsamında Kars’ta da il genelinde uygulama yaptı. Denetimlerde durdurulan servis araçları denetlendi, evrakları kontrol edildi. Eksiği bulunan araçlara cezai işlem uygulayan ekipler, sürücülere de uyması gereken kuralları hatırlattı.

Okul çağındaki çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, servis araçlarının karışabileceği trafik kazalarının önlenmesi, taşımacılık faaliyetinin disiplin altında tutulması, denetim faaliyetlerinin aralıksız olarak sürdürülerek algılanan yakalanma riski duygusunu artırmak ve hissettirmek amacıyla Kars genelinde yapılan uygulamada 407 araç ve sürücüsü denetlendi.

Denetimlerde 81 araç ve sürücüsüne muhtelif maddelerden Trafik İdari Para Cezası kesildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz.” denildi.

kars’ta-okul-servisleri-denetlendi-(1).jpgkars’ta-okul-servisleri-denetlendi-(2).jpgkars’ta-okul-servisleri-denetlendi-(3).jpgkars’ta-okul-servisleri-denetlendi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler